special-action-for-firstpartners-and-employees
 
WAARDEVOLLE MENSEN!

2021 is gestart! Een jaar waarin we als familie naar elkaar mogen omkijken.

Aramgroup geeft iedereen 10% korting op een topkwaliteitskoffiemachine en 10% gift aan een goed doel van jullie eigen keuze.

In totaal 20% aan en voor waardevolle mensen! Samen moeten wij het doen.

Voor alle Aram koffie- en theeliefhebbers

. . . en hun (zaken)vrienden en kennissen

Aramgroup staat voor duurzame oplossingen. Wij willen met onze werkzaamheden bijdragen aan een betere beheersbare projectwereld maar ook één waar wij in kunnen genieten.Genieten doen wij samen met elkaar.

Een duurzaam initiatief uit ons netwerk van wie zelf ook de koffie drinken willen wij graag steunen. Wij mogen daarom al onze collega's, klanten en hun vrienden een speciale Aram korting van 10% geven. 

Babek Hossaini
CEO & Founder

10% Kortingscode:

ARAMGROUP

Genieten van koffie en thee thuis en op het (thuis)werk.

Aram Group richt processen zo in zodat zij effectief en efficient zijn. Onze project control oplossingen en conultants zijn duurzaam. Duurzaam betekent dat wij niet alleen kijken naar het milieu en de carbon footprint maar juist ook naar onze  mensen, onze opdrachtgevers en hun klanten.

Samen organiseren en oplossen is een sterke familiewaarde binnen ons bedrijf. Dit is de reden dat wij samen optrekken en kansen willen geven.

Nivona volautomaat koffiemachine  CafeRomatica NICR 769

Koffie en thee via ARAMGROUP
voor het goede doel

Enjoy and Give is een initiatief dat wij als Aramgroup omarmen. Zij geven 10% van de aankoop direct aan het goede doel van jouw keuze. Dit betekent dat jouw kop koffie en/of thee direct bijdraagt aan jouw goede doel!  In plaats van de marge te geven aan de supermarkt schenk je hem aan jouw goede doel.
Wij ondersteunen dit soort familiedenken.

Aramgroup mag nu boven op de gift jullie een 10% korting geven op o.a. alle koffiemachines. Hiermee geven wij niet alleen ons bedrijf een extra stimulans om ook thuis, tijdens het werk en privé lekkere koffie te kunnen drinken (zoals je bij Aramgroup gewend bent) maar promoten wij ook duurzaam consumeren voor onze ollega's, opdrachtgevers en hun klanten.

Voor welk doel drinken de Aramgroup collega's, partners en klanten?

Hieronder presenteren wij in onze ogen drie mooie doelen. Natuurlijk mag je een eigen keuze maken. Bedankt voor jullie inzet, vertrouwen en met hoop gaan we de toekomst in. Deel deze pagina gerust met anderen zodat ook zij kunnen profiteren.

Zullen we samen een (TEAMS) kop koffie/ thee drinken?

Kika

Kika financieert onderzoek naar medicijnen om kinderen met kanker te kunnen helpen. Kinderen wil je helpen zij hebben recht op een toekomst. Steun vandaag!

Longfonds

Passend in deze tijd! Ademhalen is voor veel mensen zo normaal maar ook voor veel mensen helaas niet. Het longfonds doet onderzoek en ontwikkeld medicijnen om mensen weer te kunnen laten ademen.

Kinderhulp Armenië

Veel kinderen in Armenië hebben geen gelijke kansen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veiligheid, onderdak en scholing kennen en krijgen. Steun de kinderen via deze mooie stichting.

Kortingscode:

ARAMGROUP

Front Nivona NICR 859 volautomaat koffie-ANBI-Goede Doelen (1)

Het werkt als volgt:

1. Kies je product

  • Selecteer een machine, koffie of thee
  • Bepaal je hoeveelheid.

2. Kies je goede doel

  • Type bijvoorbeeld Kinderhulp Armenië in als goede doel 
  • Klik op zoeken en selecteer 

3. Bewust genieten

  • Vul de de ARAMGROUP code in
  • Je ontvangt 10% korting op de machines
  • Jouw order wordt  klaar gemaakt en naar je verzonden
  • 10% donatie wordt overgemaakt naar in dit geval kinderhulp Armenië

TIP: Binnenkort bieden we een  koffie-abonnement, elke maand automatisch thuis gestuurd en doneren.

Kies uit de ARAMGROUP producten
die ANBI's helpen

Gegarandeerd 10% aan jouw goede doel!

Enjoy and Give