special-action-for-firstpartners-and-employees
FIRST KORTING EN GIFT GOEDE DOEL
NO-NONSENSE MAAR ECHT!

Voor alle First koffie- en theeliefhebbers

. . . en hun (zaken)vrienden en kennissen.

FirstConsulting en FirstTechnology staan voor duurzame oplossingen. Wij willen met onze werkzaamheden bijdragen aan een betere wereld maar ook één waar wij in kunnen genieten.

Een duurzaam initiatief uit ons netwerk willen wij graag steunen. Wij mogen daarom al onze collega's, klanten en daar de vrienden van een speciale FIRSTkorting geven. 

10% Kortingscode:

FIRSTCOFFEE

Genieten van koffie en thee thuis en op het (thuis)werk.

FirstTechnology steunt duurzaamheid. Dit betekent niet alleen het milieu en de carbon footprint maar ook haar mensen en klanten. 

Nivona volautomaat koffiemachine  CafeRomatica NICR 769

Koffie en thee FIRST
voor het goede doel

Enjoy and Give is een initiatief waarbij 10% van de aankoop direct geschonken mag worden aan het goede doel van jouw keuze. Dit betekent dat jouw kop koffie en/of thee direct bijdraagt aan jouw goede doel!  In plaats van de marge te geven aan de supermarkt schenk je hem aan jouw goede doel.

First mag nu daarboven op een 10% korting geven op alle koffiemachines en koffies. Hiermee geven wij niet alleen ons bedrijf een extra stimulans om ook thuis, tijdens het werk en privé lekkere koffie te kunnen drinken (zoals je van en bij First mag verwachten) maar promoten wij ook duurzaam consumeren en willen we iedereen eens 'triggeren' om stil te staan bij onze dagelijkse aankopen.

Voor welk doel drinken de First collega's, partners en klanten?

Hieronder presenteren wij in onze ogen drie mooie doelen. Natuurlijk mag je een eigen keuze maken. Bedankt voor jullie inzet, vertrouwen en met hoop gaan we de toekomst in. Deel deze pagina gerust om meer mensen te kunnen laten profiteren.

Kika

Kika financieert onderzoek naar medicijnen om kinderen met kanker te kunnen helpen. Kinderen wil je helpen zij hebben recht op een toekomst.

Longfonds

Passend in deze tijd! Ademhalen is voor veel mensen zo normaal maar ook voor veel mensen helaas niet. Het longfonds doet onderzoek en ontwikkeld medicijnen om mensen weer te kunnen laten ademen.

Kinderhulp

Veel kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dit betekent net of net niet rond kunnen komen. Het betekent vaak dat er geen cadeaus zijn of extra's. Help hen. 

Kortingscode:

FIRSTCOFFEE

Front Nivona NICR 859 volautomaat koffie-ANBI-Goede Doelen (1)

Het werkt als volgt:

1. Kies je product

  • Selecteer een machine, koffie of thee
  • Bepaal je hoeveelheid.

2. Kies je goede doel

  • Type bijvoorbeeld KiKA in als goede doel 
  • Klik op zoeken en selecteer 

3. Bewust genieten

  • Vul de de FIRSTCOFFEE code in
  • Je ontvangt 10% korting op de machines
  • Jouw order wordt  klaar gemaakt en naar je verzonden
  • 10% donatie wordt overgemaakt naar in dit geval KiKa

TIP: Binnenkort bieden we een  koffie-abonnement, elke maand automatisch thuis gestuurd en doneren.

Kies uit First producten die ANBI's helpen

Gegarandeerd 10% aan jouw goede doel!

Enjoy and Give